Warning: strpos() [function.strpos]: needle is not a string or an integer in /var/www/jthyge.dk/public_html/usblog/index.php on line 31
US Blog - Starved Rock State Park
Starved Rock State Park 
tirsdag, 2 oktober, 2007, 19:55
I søndags var vi en tur i Starved Rock State Park, som skulle være en af de flotteste i Illinois.

Parken har været hjemsted for flere indianerstammer. Historien bag navnet Starved Rock er, at to stammer af indianere var i krig. Den ene stamme flygtede op på en klippeformation, den anden stamme omringede klippen og lod dem på klippen sulte ihjel.
Derved navnet "Sulte Klippen".

Hele området er fyldt med flotte klippeformationer som er formet af vandstrømmene. Det er to ruter i parken, en langs floden og en oppe på klipperne. Vi valgte at gå langs floden ud, og på klipperne hjem.Vejret var virkeligt godt, og der var masser af mennesker i parken.


Billeder af Starved Rock State Park
  |  0 trackbacks   |  permalink   |  relateret link

Milwaukee 
mandag, 1 oktober, 2007, 18:45
I lørdags gik turen til Milwaukee i Wisconsin.

Vores første stop var Miller Valley, hjemsted for en af USA mest populære øl. Bryggeriet blev startet af en tysker, som mente der var et rigtigt godt grundlag for at sælger sine øl i Milwaukee. Det er ikke for ingenting at byen bliver kaldt "Brew City".

Vi deltog i en rundvisning på bryggeriet, hvor vi først så en lille film om historien bag bryggeriet. Herefter gik vi rundt og så nogle forskellige afdelinger. Hovedpunktet på turen var dog et besøg på Miller In, hvor der var prøvesmagning på nogle af deres øl. Enkelte af deltagerne var tydeligvis kun interesseret i denne del af turen, de havde vist også været med en del gang før. Hvilket man godt forstår..

Efter et par øl på Miller In, kørte vi ind til selve Milwaukee hvor vi gik lidt rundt. Stine fik shoppet lidt og vi gik en tur ned til Lake Michigan.

Selve byen var ikke vildt spændende, så vi besluttede mod vore planer at tage bilen hjem samme aften. Istedet for at bruge penge på at overnatte. Men vi tog alligevel en tur ned for få en øl ved den lille Oktoberfest der var i en af de gamle gader. Det var hyggeligt, musikken var rigtig tysk tyrolermusik...

Milwaukee
  |  0 trackbacks   |  permalink   |  relateret link

Et lille verdenskort...  
fredag, 28 september, 2007, 06:46
Hejsa..

Saa har jeg lige oprettet et lille kort, saa man kan se hvor i verden det er vi befinder os. Det kan ses ud fra den lokation hvor nogle af vores billeder er taget.

Laenge leve Google Earth og Panoramio... :-)Jespers Panoramio

PS: I skal vaere meget velkomne til at skrive kommentarer i vores blog. Dette gores ved at klikke paa "tilfoj kommentar" under hvert enkelt indlaeg. Der skal dog indtastes en lille sikkerhedskode, som bliver vist som et billede. Dette er for at undgaa spam.
  |  0 trackbacks   |  permalink   |  relateret link


Forrige Næste