Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CBlacklist has a deprecated constructor in /var/www/jthyge.dk/public_html/usblog/scripts/sb_blacklist.php on line 6

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CBannedWords has a deprecated constructor in /var/www/jthyge.dk/public_html/usblog/scripts/sb_blacklist.php on line 34

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/jthyge.dk/public_html/usblog/index.php on line 11

Warning: strpos() [function.strpos]: needle is not a string or an integer in /var/www/jthyge.dk/public_html/usblog/index.php on line 31
US Blog - Halloween
Halloween 
søndag, 7 oktober, 2007, 22:18
Da det snart er Halloween og mange af husene her i USA allerede er pyntet op til uhygge, lod vi os lige inspirere til at købe nogle "pumpkins". De går meget op i det må man sige, så det bliver spændende at se på selve halloween aftenen.

Vi har været lidt kreative (forsøgt på det), og selvfølgelig må det afgøres hvem af os der kan løbe af med æren af, at have lavet det flotteste halloweenhoved.

Afstemningen vil løbe indtil Halloween den 30. Oktober 2007 klokken 9:00 PM.
  |  0 trackbacks   |  permalink   |  relateret link

Shedd Aquarium og Chicago Chinatown 
lørdag, 6 oktober, 2007, 19:33
Lørdag kørte vi en tur til Chicago, hvor vi startede dagen i Shedd Aquarium. Jesper glædede sig som et lille barn til, at komme ind og se det. Den første udfordring lå nu i at finde akvariet, der ligger lige i Chicago downtown. Det betyder mange meget store veje på kryds og tværs, og at det hele tiden er vigtigt at ligge i den rigtige, af de 5 vejbaner. Men med Stine som co-driver og Jesper bag rettet er det jo intet problem. Dog havde de valgt at arrangere Chicago Maraton midt i det hele, og det betød lidt lukkede veje rundt omkring. Vi fandt akvariet efter en halv time i downtown, så det synes vi selv, at vi klarede ret godt!

Vi startede med at se akvarier med fisk fra alverdens floder og oceaner. Akvariespecialisten var dog ikke helt tilfreds med belysningen, men ellers var det meget sjovt at se udstillinger fra eksempelvis Nilen og Amazonefloden. Derefter tog i elevatoren ned til "Wild Reef" (et koralrev). I indgangsakvariet var der en maskine der lavede bølger, det så ret fedt ud, så kunne man se hvordan fisk reagerede på bølgerne. Ellers var der rigtig mange smukke saltvandsakvarier.

Klokken 1.30 PM var der delfinshow. Det var sjovt at se, hvor dygtige delfinerne er. Det er utroligt hvad mennesker kan lære dem.Efter showet, var vi en tur i øglegrotten. Herefter havde vi vist efterhånden været hele akvariet rundt. Vi fandt bilen og besluttede os for, at vi ville prøve at finde Route 66, der begynder i Chicago. Så gik turen ud på de store veje igen. Vi fandt ikke den historiske route 66, helt som vi havde planlagt pga. ensrettet veje og maraton. Men vejen begynder i Downtown, så der kommer vi nok forbi næste gang vi besøger Chicago. Vi kørte lidt ud af Route 66, da det var på vej ud til Chinatown, som vi gerne ville ud og se. På vejen kørte vi gennem little Italy. Det er utroligt med de mange forskellige nationaliteter, der er i denne kæmpe by. Vi fandt en parkeringsplads til bilen, og gik en tur op af "hovedgaden" i Chinatown. Lidt underligt at så i USA, også talte alle lige pludselig kinesisk.

Vi valgte at spise aftensmad i Chinatown, og fandt en hyggelig kinesisk restaurant. Til forret delte vi nogle indbagte rejer og herefter fik Stine kylling med stegte ægnudler. Jesper bestilte noget kylling, som han ikke helt vidste hvad var. Da vi havde bestilt kom vi til at tænke på at de spiser flere dele af kyllingen i Kina end vi gør. Blandt andet føder og hoveder. Jesper fik heldigvis en lækker ret med ris og ganske almindelig kylling. Vi fik meget mad, så det er dejligt at man kan få doggybag med hjem herovre. De spørger endda om man vil have en box med, hvis de ikke syntes man har spist op.. Sammen med regningen fik vi hver en fourtunecookie. I Jespers stod der, "You will make many changes before settling down happily". I Stines spådom stod, "You may lose the small ones, but win the big ones." Sikke en dejlig aften i Kina.. He He.

Mætte og tilfredse fandt vi bilen og kørte ud til den mole, hvor Shedd Akvariet ligger for, at se om vi kunne tage et billede af Chicago Skyline. Med stativ og super kameraet begav vi os ud mod enden. Vi var da ikke de eneste, der ville forsøge at få et godt billede til fotoalbummet. Så må I jo se hvad I syntes om resultatet. Selvom der skal meget til før Jesper er tilfreds han godt tilfreds med resultatet.Billeder fra Shedd Aquarium og Chinatown.

  |  0 trackbacks   |  permalink   |  relateret link

New York Giants - Football 
fredag, 5 oktober, 2007, 14:56
Så har vi købt et par billetter til en football kamp.

Vi ville egenligt gerne have set en Chicago Bears kamp, da det er mest oplagt da vi bor tæt på Chicago. Men billetterne til deres kampe fås ikke billigere end 200$ (ca. 1200 kr.)

Så i stedet valgte vi at købe et par billetter til en football kamp i New York, da vi jo har en uge der inden vi tager hjem.

Kampen vi skal se er:

Event: New York Giants Vs. Minnesota Vikings
Location: Giants Stadium, East Rutherford, NJ
Date/Time: Nov 25 2007 1:00PM
Seats: Section: 335 Row: 30

Prisen for sådan en billet er "kun" 112$ incl. gebyrer. (ca.590 kr.)

Så det bliver fedt at opleve en NFL kamp. Vi skal nok lige se lidt kampe i TV først, for at gennemskue de underlige regler. Men de sender football hele døgnet på forskellige kanaler, så det skulle ikke blive noget problem.
  |  0 trackbacks   |  permalink   |  relateret link


Forrige Næste