Warning: strpos() [function.strpos]: needle is not a string or an integer in /var/www/jthyge.dk/public_html/usblog/index.php on line 31
US Blog
New York Giants - Football 
fredag, 5 oktober, 2007, 14:56
Så har vi købt et par billetter til en football kamp.

Vi ville egenligt gerne have set en Chicago Bears kamp, da det er mest oplagt da vi bor tæt på Chicago. Men billetterne til deres kampe fås ikke billigere end 200$ (ca. 1200 kr.)

Så i stedet valgte vi at købe et par billetter til en football kamp i New York, da vi jo har en uge der inden vi tager hjem.

Kampen vi skal se er:

Event: New York Giants Vs. Minnesota Vikings
Location: Giants Stadium, East Rutherford, NJ
Date/Time: Nov 25 2007 1:00PM
Seats: Section: 335 Row: 30

Prisen for sådan en billet er "kun" 112$ incl. gebyrer. (ca.590 kr.)

Så det bliver fedt at opleve en NFL kamp. Vi skal nok lige se lidt kampe i TV først, for at gennemskue de underlige regler. Men de sender football hele døgnet på forskellige kanaler, så det skulle ikke blive noget problem.
  |  0 trackbacks   |  permalink   |  relateret link

Starved Rock State Park 
tirsdag, 2 oktober, 2007, 19:55
I søndags var vi en tur i Starved Rock State Park, som skulle være en af de flotteste i Illinois.

Parken har været hjemsted for flere indianerstammer. Historien bag navnet Starved Rock er, at to stammer af indianere var i krig. Den ene stamme flygtede op på en klippeformation, den anden stamme omringede klippen og lod dem på klippen sulte ihjel.
Derved navnet "Sulte Klippen".

Hele området er fyldt med flotte klippeformationer som er formet af vandstrømmene. Det er to ruter i parken, en langs floden og en oppe på klipperne. Vi valgte at gå langs floden ud, og på klipperne hjem.Vejret var virkeligt godt, og der var masser af mennesker i parken.


Billeder af Starved Rock State Park
  |  0 trackbacks   |  permalink   |  relateret link

Milwaukee 
mandag, 1 oktober, 2007, 18:45
I lørdags gik turen til Milwaukee i Wisconsin.

Vores første stop var Miller Valley, hjemsted for en af USA mest populære øl. Bryggeriet blev startet af en tysker, som mente der var et rigtigt godt grundlag for at sælger sine øl i Milwaukee. Det er ikke for ingenting at byen bliver kaldt "Brew City".

Vi deltog i en rundvisning på bryggeriet, hvor vi først så en lille film om historien bag bryggeriet. Herefter gik vi rundt og så nogle forskellige afdelinger. Hovedpunktet på turen var dog et besøg på Miller In, hvor der var prøvesmagning på nogle af deres øl. Enkelte af deltagerne var tydeligvis kun interesseret i denne del af turen, de havde vist også været med en del gang før. Hvilket man godt forstår..

Efter et par øl på Miller In, kørte vi ind til selve Milwaukee hvor vi gik lidt rundt. Stine fik shoppet lidt og vi gik en tur ned til Lake Michigan.

Selve byen var ikke vildt spændende, så vi besluttede mod vore planer at tage bilen hjem samme aften. Istedet for at bruge penge på at overnatte. Men vi tog alligevel en tur ned for få en øl ved den lille Oktoberfest der var i en af de gamle gader. Det var hyggeligt, musikken var rigtig tysk tyrolermusik...

Milwaukee
  |  0 trackbacks   |  permalink   |  relateret link


Forrige Næste