Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CBlacklist has a deprecated constructor in /var/www/jthyge.dk/public_html/usblog/scripts/sb_blacklist.php on line 6

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CBannedWords has a deprecated constructor in /var/www/jthyge.dk/public_html/usblog/scripts/sb_blacklist.php on line 34

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/jthyge.dk/public_html/usblog/index.php on line 11

Warning: strpos() [function.strpos]: needle is not a string or an integer in /var/www/jthyge.dk/public_html/usblog/index.php on line 31
US Blog
Et lille verdenskort...  
fredag, 28 september, 2007, 06:46
Hejsa..

Saa har jeg lige oprettet et lille kort, saa man kan se hvor i verden det er vi befinder os. Det kan ses ud fra den lokation hvor nogle af vores billeder er taget.

Laenge leve Google Earth og Panoramio... :-)Jespers Panoramio

PS: I skal vaere meget velkomne til at skrive kommentarer i vores blog. Dette gores ved at klikke paa "tilfoj kommentar" under hvert enkelt indlaeg. Der skal dog indtastes en lille sikkerhedskode, som bliver vist som et billede. Dette er for at undgaa spam.
  |  0 trackbacks   |  permalink   |  relateret link

WWII Days i Midway Village. 
mandag, 24 september, 2007, 20:18
I weekenden var der World War II days i en museums by i Rockford.

Byen der normalt skal gøre det ud for en gammel landsby i midtvesten, bliver en weekend om året forvandlet til en europæisk by under krigen.

Der er soldater, sygeplejersker og masser af isenkram overalt i byen. I skoven ved byen er der lejre hvor forskellige kompagnier bor i weekenden.Dagen igennem var det kampe både i byen og i skoven, men hovedslaget blev gennemført på en mark, hvor alle soldater deltog, side om side med kampvogne, armerede køretøjer, jeeps og kanoner. Det skal siges at de bestemt ikke sparede på krudtet, der blev virkeligt skudt noget af.

Over kamppladsen fløj gamle observations fly fra krigen. Og det hele blev kommenteret, så man kunne følge med i hvad der skete.

Kampen var et typisk scenarium fra 1944, hvor de allierede tvinger tyskerne tilbage.Der var også soldater i uniformer fra Holland og England.

Jesper tog ca. 300 billeder, her er nogle af dem..

World War II Days...
  |  0 trackbacks   |  permalink   |  relateret link

Tilbage til Chicago 
søndag, 23 september, 2007, 19:24
Endnu engang tideligt op og afsted i weekenden.
Denne gang tilbage til Chicago, for der er stadig meget at opleve.

Det er sjældent man skal lede efter en McDonalds i USA, faktisk er de svære at undgå. Men denne gang måtte vi køre lidt rundt, og sågar ind på en anden McDonalds for at høre om vej.

Det er nemlig den første McDonalds, som åbnede i Des Plains ved Chicago i 1955. Eller rettere, det er en genopførelse af den orginale, da der ligger en moderne McDonalds hvor den oprindeligt lå.Der var desværre lukket, da de kun har åbent om sommeren. (Det er åbenbart ikke sommer mere, på trods af 30 grader.) Men vi fik os et godt kig udefra, og måtte da også over på den Mcdonalds som ligger overfor, på den oprindelige adresse og have os en Cheesburger og en Jordbær MilkShake.

Herefter kørte vi ind til Lincoln park, og gik en tur i Loncoln Park Zoo, som er en gratis Zoo midt i Chicago. Den ligger lige ned til stranden, så derefter gik på stranden i downtown. Vi havde taget vores badetøj med, men udsigten til at skulle gå rundt i byen resten af dagen fyldt med sand og lugte af søvand holdte os fra at tage en dukkert i Lake Michigan.

Fra stranden gik vi en tur til Navy Pier, som er en stor mole ved haven, hvor der er alt muligt underholdning. Stedet er Chicagos mest besøgte attraktion. Vi kunne dog ikke helt finde ud af hvorfor..Vi måtte også en tur tilbage til Millinnium Park da vi ikke fik set det hele sidste gang. Efter en lang dag i byen, tog vi højbanen tilbage til vores bil. Det var godt nok noget gammelt skrammel, hele stationen rystede hver gang der kørte et tog forbi, og når togene bremsede gyngene det hele. Godt man ikke skal køre med dem hver dag.

Da vi fandt vores bil ville vi køre en tur ud på en tange for at tage et fint billede af skylinen. Men vi måtte opgive at finde derud. De er ikke for gode til at skilte, og med 5-6 vejbaner i hver side af vejen bliver det hurtigt overskueligt af finde rundt.

Men vi vender tilbage til Chicago igen..

Se flere billeder fra vores tur tilbage til Chicago.
  |  0 trackbacks   |  permalink   |  relateret link


Forrige Næste