Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CBlacklist has a deprecated constructor in /var/www/jthyge.dk/public_html/usblog/scripts/sb_blacklist.php on line 6

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CBannedWords has a deprecated constructor in /var/www/jthyge.dk/public_html/usblog/scripts/sb_blacklist.php on line 34

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot start session when headers already sent in /var/www/jthyge.dk/public_html/usblog/index.php on line 11

Warning: strpos() [function.strpos]: needle is not a string or an integer in /var/www/jthyge.dk/public_html/usblog/index.php on line 49

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jthyge.dk/public_html/usblog/scripts/sb_display.php on line 480
US Blog - Weekend med Football, Caves og afslapning.
Weekend med Football, Caves og afslapning. 
søndag, 21 oktober, 2007, 20:14
Fredag aften var vi ude for at se en Football kamp på en High School, som ligger på den vej hvor vi bor. Kampen startede kl. 19, og vi fandt en plads på tribunen. Det går ikke stille af sig når de spiller sådan en kamp, der er både cheerleaders, maskot og skoleband til at underholde de fremmødte.

Kampen startede med en fælles bøn, da det er en kristen High School. Efter bønnen blev nationalsangen sunget, og kampen kunne begynde.
Med alt udstyret på, var det ikke nemt at se at det var drenge på 8 til 12 år der spillede, som i nok kan se på billederne.
Det var hundekolde og blæsende i fredags, så vi tog hjem ret tidligt. Så det var ikke meget af kampen vi fik set, desværre. Men vi må se en kamp en anden aften hvor vejret er lidt bedre.

Lørdag kørte vi en tur mod Savanna ved Mississippi floden. Efter Savanna kørte vi videre til Maquoketa Caves State Park i staten Iowa, hvor der skulle være nogle flotte caves og natur. Da vi kom til parken gik der en masse amerikanere rundt med hjelme, pandelygter og knæbeskyttere. Vi tænkte at det var lige overdrevet nok, for at se et par huler, -de skøre amerikanere...eller måske ikke så skøre endda. Vi skulle ikke mange meter ind i parken før vi vendte om, for at køre til nærmeste byggemarked for at købe et par lommelygter. Udstyret med lommelygter begav vi os ind i den første cave, "Dance hall", som var en stor hule med en anlagt sti. Vi gik ret langt ind i hulen, vi fulgte nogle andre, og til sidst kunne vi se lys i den anden ende. Her kunne man gå op af en trappe, eller fortsætte. Vi valgte at forsætte til en anden udgang. Her kom vi ud på nogle flotte stier, som førte os forbi nogle flere mindre huler. Det var her vi skulle have brugt noget gammelt tøj, hjelm og knæbeskyttere. Man kunne kravle ret langt ind i flere af hulerne, men vi måtte nøjes med at gå så langt ind vi kunne uden at blive for beskidte, desværre..

Skoven omkring hulerne havde nogle rigtig flotte farver, da efteråret for alvor har sat ind.
Vi gik en lang tur i stisystemet og var inde i en del af hulerne. Mange af dem skulle man mave sig ind i, så igen måtte vi give fortabt og gå videre.

Hjemturen til Rockford gik via to afmærkede ruter, den ene langs Mississippi floden, den anden en historisk rute langs Rock River. Turen førte os igennem byen Dixon, hvor Ronald Reagan boede som barn. Da vi kom til at køre lidt for langt, kom vi forbi huset hvor han boede.

Det har været rigtig dejligt vejr denne weekend, så det gjorde vores tur i går fantastisk. I dag har det været næsten 30 grader. Det er sjovt som temperaturen svinger herovre. Hele ugen har det været omkring 10-15 grader og meget koldt!

I dag, søndag, har vi slappet af, det trængte vi til. Da vi har været igang siden vi kom. Jesper fik også mulighed for at sove længe.. Vi har dog været ude at kigge lidt i butikker og handlet ind til frikadeller og kartoffelsalat.

Vi skal ud til en fra Danfoss i morgen, mandag. Hver 4. mandag holder de noget fællesspisning med deres "gruppe" fra kirken. Alle tager lidt mad med, så vi har valgt at lave frikadeller og kartoffelsalat. Så de kan smage noget rigtig dansk. Stine har derfor stået hele aftenen og lavet frikadeller, de blev rigtig gode. Vi har lige fået nogle til aftensmad.

Efter maden plejer de at studere biblen sammen, så det bliver spændende om vi vender hjem til Danmark som missionærer.

Se billeder fra weekenden
  |  0 trackbacks   |  permalink   |  relateret link

Tur til Green Bay 
lørdag, 13 oktober, 2007, 10:02
I sidste weekend var vi en tur oppe nordpå i Wisconsin. Vi havde booket et hotelværelse, hvor vi skulle overnatte lørdag nat, så vi ikke skulle køre så langt. Vi har lavet et lille kort, der viser den rute vi kørte.Vi gjorde vores første stop med et NorthFace Outlet ved Oshkosh, her var der lidt penge at spare på outdore-udstyr. Igen kunne vi ærgre os lidt over, at vi ikke må have så meget med hjem..

Herefter gik turen til Green Bay. Som de fleste andre mellem store amerikanske byer er alt handel flyttet ud til udkanten af byen, hvor amerikanerne kan komme til med deres store amerikaner biler. Det betyder at downtown virker ret øde, da der stort set ikke er butikker, eller for den sags skyld mennesker. Vi havde egentligt håbet på at finde en hyggelig restaurant i Green Bay. Vi besluttede at køre videre, da vi hellere ville ud i naturen og finde et hyggeligt sted. Vi fandt kortet frem og fandt en smuk vej langs green bay bugten.

Vi fandt en lokal restaurant, hvor vi fik pizza til frokost. Vi kørte ud for at se en smuk udsigt over Green Bay, men naturligvis var Jesper mere optaget af et lille eksperiment med en cola light og nogle mentos. Se billederne for at se hvad det gik ud på..

Herefter kørte vi videre og fandt en stats park, hvor det viste sig at det kostede penge for at komme ind. Det betød at vi desværre kun kunne være der en time, da man enten skulle købe time-billetter eller dagsbilletter. Men det var rigtig smukt. Vi var oppe i et udkigstårn. Da vi kom ned, så vi på skiltet, at det var fra 1932. Det rystede også meget, og Stine var nok ikke gået derop, hvis hun først havde set skiltet..

Vi besluttede at køre tilbage mod hotellet da klokken efterhånden var blevet 17.30, og vi havde en rimelig lang køretur til hotellet der lå ved Fond du lac. Stine var kommet til at bestille et hotel, der lå lidt længere fra Green Bay end forventet. Sådan kan det jo gå når man ikke kender området, og det er de hoteller hotels.com kommer frem med, når man søger på Green Bay. Heldigvis var det da dejligt billigt!

Da vi kom til hotellet var vi godt trætte. På hotellet var der nogle brochere og blade om området som vi kiggede lidt i, imens vi spiste resten af pizzaen fra frokosten, - det er nu meget smart med de doggybags!

Søndag morgen vågnede vi op til regn. Faktisk den første rigtige regnvejrsdag vi havde oplevet herovre. Jesper syntes det kunne være hyggeligt at spise morgenmad på en restaurant. Lige overfor hotellet var der en fin restaurant, hvor vi spiste vores morgenmad. Vi fik lækre amerikanske pandekager. Jesper pandekager med sirup og bacon. Stine fik pandekager med varm blåbærsauce. Mums! Desværre havde vi ikke fået kamera med derind, det var ellers fint.

Det regnede hele dagen, så vi valgte at ændre vores planer lidt og køre hjem ad - også lige et smut forbi Woodfield Shopping centeret. Oplagt til en regnvejrsdag. Indendørs butikscenter med 300 butikker. I centeret kom vi forbi en regnskovs restaurant, hvor der var fyldt med planter og kunstige dyr samt mange flotte saltvandsakvarier. Selvom det vist mest var en børnefamilie restaurant blev Jesper nød til at spise derinde ved siden af et af saltvandsakvarierne, blandt abeskrig, regn og tordenbrag.

Billeder fra Green Bay Weekend.

  |  0 trackbacks   |  permalink   |  relateret link

Edwards Apple Orchard Vest 
fredag, 12 oktober, 2007, 08:24
Der ligger en del æble plantager i området, så i fredags var vi en tur ude og besøge endnu en hyggelig æble-plantage. Det er svært at lade være med at købe alle deres lækre æble ting, og vi havde da også poserne fulde da vi kørte hjem ad.Vi købte en gallon frisk presset æblesaft, det smager virkelig fantastisk. Et halv dusin æble-donuts, dem kunne vi simpelthen ikke lade være med at købe. Umm. Så købte vi også et karamelliseret æble, de er overraskende gode. Friske æbler med karamel overtræk. Det skal ikke være sukker det hele, så vi købte også nogle lækre æbler (var lige nød til at smage, om de er bedre end dem vi køber i Wal-mart). Vi købte også mini pumpkins, som står og pynter på vores fjernsyn. De store vi lavede overlevede desværre ikke så længe. Men nu er der ikke længe til halloween, så vi glæder os til at gå en tur rundt i gaderne i Rockford og se de udsmykkede huse og udklædte børn.

  |  0 trackbacks   |  permalink   |  relateret link


Forrige Næste